Descopera-l dupa preferintele dulci

Daca vrei sa iti cunosti mai bine noul iubit, atunci afla dupa ce anume e mort la desert. E adevarat… poti ghici in dulciuri.


• Ciocolata. Daca tanjeste dupa ciocolata, atunci fii sigura ca e un tip iubitor, dar si un vanator de placeri ocazionale. Trebuie sa fii atenta si, odata prins, sa-l tii bine in “legatura”. Ciocolata constine feniletilamina, care induce rapid o stare de euforie.

images Descopera l dupa preferintele dulci

• Bomboane gumate. Daca molfaie de zor la ursuleti, viermisori sau alte personaje dulci si parfumate, atunci ai de-a face cu un tip relaxat si fara pretentii. Este un baiat cu simtul umorului, copilaros. Partea buna e ca poti sa-l cresti dupa…pofta inimii.

• Prajituri alese. Te-ai ales cu un domn bine crescut, cu maniere alese, rafinat si… foarte pretentios. O atentionare: poate fi mofturos, intepat si pretios.

• Fructe. E un tip vesel, plin de energie si cu idei nastrusnice. Nu te plictisesti langa el prea degraba. Partea rea ca e tipul petrecaret si glumet cu toata lumea. Ar trebui sa iei medalia daca reusesti sa il tii numai pentru tine.